Pripremna nastava za upis u srednje škole

 

Upis u srednju školu je jedan od važnih perioda kako u životu deteta tako i roditelja. Koju školu će deca izabrati, da li će imati dovoljan broj bodova za upis, kako će uraditi završne ispite,…su česta pitanja koja sebi postavljaju i roditelji i deca.

Da bi se bolje pripremili za upis u srednju školu, pripremili smo različite pakete pripremne nastave za sva tri završna ispita   koji se polažu na kraju 8. razreda: srpski jezik, matematika, kombinovani test.

Pripremnu nastavu drži tim  iskusnih stručnjaka iz oblasti matematike, fizike i hemije, kao i srpskog jezika i istorije, geografije i biologije. Obzirom da je ovo stresan period za dete, pored nastavnika, uključeni su  i psiholog i specijalni pedagog radi psihološke podrške za decu koja pokazuju potrebu za ovom vrstom usluge (u slučaju da deca imaju tremu i razviju anksioznost pre polaganja završnih ispita, a važno je da prevaziđu ovo stanje i daju svoj maksimum na  ispitu).

Termini se odredjuju u dogovoru sa polaznicima. Radi se indiviidualno ili u malim grupama ukoliko je broj zainteresovanih veći i u tom slučaju, grupe se formiraju prema nivou predznanja koji se utvrdjuje na probnom testiranju potpuno besplatno.

Polaznici mogu izabrati pripremnu nastavu za jedan, dva ili sva tri završna ispita, po cenama u tabeli:

Broj dvočasa Cena dvočasa Cena programa Iznos rate 1/8
 Jedan završni ispit 25 800 20000 2500
Dva završna ispita 50 720 36000 4500
Tri završna ispita 75 640 48000 6000

Plaćanje je moguće izvršiti:

  • gotovinski
  • preko računa
  • na mesečne rate dok traje pripremna nastava.

Više informacija možete dobiti putem imejla educentar18@gmail.com.