Pripremna nastava za polaganje prijemnog ispita za upis u srednju školu

 

Upis u srednju školu je jedan od važnih perioda kako u životu deteta tako i roditelja. Koju školu će deca izabrati, da li će imati dovoljan broj bodova za upis, kako će uraditi prijemni ispit su česta pitanja koja sebi postavljaju i roditelji i deca. Da bi se bolje pripremili za polaganje prijemnih ispita za upis u srednju školu pripremili smo različite pakete pripremne nastave za sva tri testa na prijemnom ispitu. Pripremnu nastavu za polaganje prijemnog ispita za upis u srednju školu vodi tim koji čine iskusni stručnjaci za oblast matematike, fizike i hemije, kao i srpskog jezika i istorije, geografije i biologije.

Obzirom da je ovo stresan period za dete pored profesora uključeni su  i psiholog i specijalni pedagog kao psihološka podrška za decu koja pokazuju potrebu za ovom vrstom usluge (u slučaju da deca imaju tremu i razviju anksioznost pre prijemnog ispita važno je da prevaziđu ovo stanje i daju svoj maksimum na ispitu).

Od početka oktobra počinje pripremna nastava za polaganje prijemnog ispita. Pre formiranje grupa biće testiranje radi utvrđivanja nivoa znanja. Testiranje je besplatno, održaće se 05.10.2019. na adresi Kursulina 38/18. Obavezna je prijava za testiranje koju  izvršiti imejlom na educentar18@gmail.com ili telefonom 0603007088 najkasnije do 04.10.2019.

Nastava će se održavati vikendom, termini će se odrediti nakon prijave polaznika.   Radi se u malim grupama koje će biti formirane prema nivou predznanja i potrebnim poenima za upis u željenu školu. Na početku se vrši probno testiranje, koje je besplatno. Polaznici mogu izabrati pripremnu nastavu za jedan, dva ili sva tri ispita (test iz matematike, srpskog jezika, kombinovani test).

 

Broj dvočasaCena dvočasaCena programaIznos rate 1/8
  I predmet25800200002500
II predmeta50720360004500
III predmeta75640480006000

Predmet se odnosi na jedan test: srpski jezik, matematika ili kombinovani test. Polaznici mogu pohađati pripremnu nastavu za jedan, dva ili sva tri testa.

Plaćanje je moguće izvršiti:

  • gotovinski
  • preko računa
  • na 8 mesečnih rata koliko i traje pripremna nastava.

Više informacija možete dobiti putem imejla educentar18@gmail.com.