Pričajmo o TOME…

Kakve ćemo odnose izgraditi i negovati u prijateljskim, partnerskim, poslovnim i porodičnim odnosima zavisi u velikoj meri od načina na koji svesno predstavljamo sebe, ali i od toga na koji način nas drugi doživljavaju, što ne mora biti u skladu jedno sa drugim.

Kvalitet komunikacije je veoma važan, to je veština koja se uči. Svi mi imamo urođenu sposobnost da komuniciramo, ali način na koji to činimo je nešto što se oblikuje vremenom.

Ukoliko kvalitetna komunikacija ne postoji, često se dešava da ulazimo u nesporazume, konflikte i sl, što dalje vodi do toga da se osećamo razočarano, neshvaćeno, ljuto, frustrirano, tužno i na kraju do narušavanja odnosa sa bliskim nam ljudima na prvom mestu, ali i na opadanju efikasnosti u poslovnoj sredini…

Pozivamo vas na uvodnu radionicu pod nazivom „Pričajmo o TOME…“, na kojoj ćemo temu komunikacije obrađivati kroz različite segmente:

  • Koje vrste komunikacije postoje?
  • Kako komunicirati sa okolinom, a da nas čuju, salušaju i uvaže naše želje i potrebe koje izražavamo?
  • Postoji li veza između komunikacije i naših očekivanja od drugih?
  • Koje su sličnosti i razlike u partnerskoj, prijateljskoj, porodičnoj i poslovnoj komunikaciji?

Radionica je osmišljena kao uvodna i obrađuje temu komunikacije na svim životnim poljima ( porodičnim, emotivnim/partnerskim, prijateljskim, poslovnim …). Kroz odgovore na pomenuta pitanja, polaznici će biti u mogućnosti da se na osnovu svojih interesovanja prijave za radionice koje će obrađivati svaku od tematskih celina posebno.

Autori i predavači radionice su savetnice za lični i profesionalni razvoj EduCentra, Jelena Vukičević – psiholog i Jelena Ivanović – specijalni pedagog. Poseduju bogato iskustvo, kako u radioničarskom, grupnom radu, tako i u individualnom radu sa korisnicima, na unapređivanju životnih veština, a u cilju što kvalitetnijeg funkcionisanja na svim životnim poljima.

 

Mesta na radionici su ograničena, prijavite se na vreme i osigurajte svoje mesto.

Prijave su moguće putem imejl adrese educentar18@gmail.com